De kernvaardigheden verzekeren succes

Jiangsu van de ijs-Stad Co. Waterstofenergietechnologie, Ltd

Thuis

Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit De Uitrusting van waterstoffuel cell voor verkoop
Van goede kwaliteit De Uitrusting van waterstoffuel cell voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : BCH
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 200000-350000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 50% - 60%

Gebaseerd op de onderneming-universitaire verhouding met Tsinghua-Universiteit door middel van het Nationale BasisOnderzoeksprogramma van China en het Nationale Geavanceerd technische Programma voor onderzoek en ontwikkeling, Jiangsu-van de ijs-Stad wordt Co. Waterstofenergietechnologie, Ltd opgericht in 2014. Met de vergunning van octrooi en opleiding van technisch productiepersoneel van Tsinghua-Universiteit, hadden wij reeds verscheidene kritieke technologieën op krachtige die componenten door binnenlandse materialen en assemblage van modulaire stapel naast massaproduktietechnologie worden vervaardigd van membraan. Ondertussen gebaseerd op de eisen van de markt, vooral voor de krachtbron van vorkheftruck en toeristenvoertuig, evenals de noodvoedingen voor telecommunicatie en speciale krachtbronnen met hoge energiedichtheid, ontwikkelden wij met succes de de celgenerator van de tweede generatie lichtgewichtbrandstof.

Ons die bedrijf heeft deelgenomen aan FCexpo in Japan sinds 2015 wordt gehouden. Onze producten worden met succes tentoongesteld vanaf 2015-2018, wordt de geavanceerde technologie hoogst erkend door de internationale klanten.

Contactgegevens
Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Annie Jia

Tel.: 86-511-8695-6090

Fax: 86-511-8638-9553

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)